Ut på tur, aldri sur!

Vi er to middelaldrende (huff) IT-mennesker, med lett forhøyet BMI og høyt forbruk av datatid. Ungene er på vei ut av reiret og for å motvirke ekteskapelig krise har vi skaffet oss en felles hobby: Markaturer. Gjerne toppturer slik at man blir så andpusten at man ikke greier å snakke sammen. Siden ungene nå begynner å klare seg selv har vi fått en del frie midler som kan omsettes i turutstyr som igjen må brukes.

Ingeborg misliker aktiviteter som grenser mot idrett, blodsmak og stor fart nedover. Terje har mild høydeskrekk. Tilsammen resulterer dette i turer som hvem som helst kan gjennomføre uten fare for liv og helse.

Vi har lenge brukt Facebook til å fortelle om turene våre, men ønsker dels å få bedre oversikt for egen del (har du forsøkt å gjenfinne et gammelt Facebook-innlegg?) og samtidig ønsker vi at turbeskrivelsene skal være eid av oss og tilgjengelig for alle.

Bruk gjerne turbeskrivelsene våre for inspirasjon til korte og lange turer. Før du går bør du planlegge og sjekke andre kilder også. Dette er beskrivelse av turglede og ment å gi inntrykk av hvordan turene var. Men det er på ingen måte en komplett turguide.

God tur i marka!